Tələbələrimizin Qərb Universitetində keçirilmiş elmi konfransda uğuru

23/05/2017

Qərb Universitetində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 94-cü ildönümünə həsr olunmuş XXII ənənəvi Tələbə Elmi Konfransı keçirilib.
Konfransın plenar iclasını açan universitetin rektoru, professor Andris Leytas ulu öndər Heydər Əliyevin tarixi xidmətlərindən, dahi siyasətçinin beynəlxalq siyasi arenadakı nüfuzundan, Azərbaycanın bügünkü dinamik inkişafında İlham Əliyevin xidmətlərindən söz açıb.
Daha sonra mövzu ilə bağlı çıxışlar dinlənilib, müzakirələr aparılıb, dahi liderin həyat və fəaliyyətinə həsr olunmuş film nümayiş etdirilib.
Konfrans öz işini bölmə iclaslarında davam etdirib. Tədbirdə Bakı Dövlət Universitetinin Filologiya fakültəsinin tələbə və magistrantları: Rəhimov Pərvin, Mustafayeva Aynur, Fazilova Nərminə, Qəmbərli Sədəfxanım, Həsənova Raziyyə, İsmayılbəyli Türkan, Qarayeva Nərgiz, Kazımova Xəyalə, Cəfərov Qismət, İsmayılova Günay, Əhmədova Günel məruzə ilə çıxış ediblər. Ən uğurlu çıxışlarına görə Mustafayeva Aynur 2-ci, Qəmbərli Sədəfxanım 3-cü yerə layiq görülüb. Tələbələrin hər biri fəal iştirakına görə diplomla təltif olunublar.

BDU-Filologiya Tələbə Elmi Birliyi adlı şəxsin şəkli.

Aynur Mustafa adlı şəxsin şəkli.